top of page

McLanahan forhandler

Oppdatert: 27. nov. 2023

Vi har blitt valgt ut av McLanahan som forhandler av deres produkter i Norge.Kiesel Norge AS skal forhandle og distribuere McLanahans komplette utvalg av til sandklassifisering, samt løsninger til gjenvinning og foredling av stein og morenemasser.


Utvalget fra McLanahan vil være en god utvidelse til de eksisterende produktene vi i Kiesel selger og komplementerer det nåværende utvalget godt.


McLanahan

McLanahan tilbyr spesialtilpasset prosesseringsutstyr og er en av de største leverandørene i verden på feltet. De designer løsninger for bedre utnyttelse av verdifulle ressurser som steinsalt, sand, meieri eller fra steinbrudd.


McLanahan jobber for et globalt marked med løsninger som er sikrere, smartere og enklere å bruke. De er en tradisjonsrik bedrift og har lagd produkter i USA siden 1835 og hele seks generasjoner av McLanahans har arbeidet der!
Agg-net.com har også skrevet om Kiesel Norge som den nye forhandleren til McLanahan.Ved å trykke på bilde kan du lese om McLanahans case fra Stradacon Penna.


Her er ett sitat med David Pennas erfaring med McLanahans løsninger:

“It adds to the well-being of us all as people here. It’s healthy. It’s clean. It’s also environmentally sustainable because we’re not putting rubbish back out into the industry, we’re not belching dust out into the air, and it makes for a great work environment, it really does.”

Comments


bottom of page