Siste nytt hos oss i Kiesel Norge AS

Kjære kunde!

 

Vi gjennomgår alle en annerledes tid, der vi blir påminnet på forskjellige måter at det er mye i livet vi fort tar for gitt, som vi heller skal være veldig takknemlige for, og huske på å glede oss over. Vi i Kiesel Norge AS ønsker å fortelle våre kunder at vi har stor respekt for jobben dere gjør og deres bidrag i vårt samfunn, og at vi er stolte av å få være deres leverandør! Takket være deres aktiviteter i samfunnet, og at dere også velger oss, har vi vokst som selskap de siste årene. Oppdragene våre har blitt både flere og noen ganger også større. Dermed har vi fått mulighet til å hanke inn flere flinke hender og kloke hoder i laget vårt underveis for å holde tritt med arbeidsmengden. Vi er også veldig stolte av og takknemlige for alle våre ansatte.

Sistemann inn er vår nye selger, Jon Terje Granli. Han er en erfaren selger med 20 år i faget. De siste 4 årene som salgskonsulent og prosjektansvarlig i Car-O-Liner, med salg og montering av utstyr til bilverksteder. Vi regner med at dere tar han godt imot når han nå skal i gang med å gjøre seg kjent med de av dere som holder til i sørlig halvpart av landet vårt.

 

Nå deler vi nemlig opp Norge i to regioner med hver sin ansvarlige selger:

  • Florian Aresvik fortsetter sitt virke fra sin hjemby Kristiansund, og er på pletten for alle kundene nordover: Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland og Troms og Finnmark.

  • Ny mann, Jon Terje Granli, tar for seg det som ligger sør: Innlandet, Vestlandet, Rogaland, Agder, Vestfold og Telemark, Viken og Oslo. Jon Terje jobber ut ifra sin hjemby, Larvik, og vårt hovedkontor i nye lokaler på Langhus.

  • Claus Leite fortsetter i rollen som daglig leder og salgssjef, og vil fortsatt være delaktig i salgsarbeidet, både som støttespiller til selgerne og aktivt blant de av våre kunder som har sentralisert innkjøp.

I mange år nå har Kiesel holdt til i lokaler på Ås, men vi har med tiden vokst litt i fra dette bygget, og er klare for nye omgivelser. Ny besøksadresse blir Berghagan 1 på Langhus. Vi flytter i løpet av september, og gleder oss veldig til dette. I tillegg til å komme inn i lokaler som passer bedre til dagens drift i Kiesel, har vi fokusert på at vi vil være på et sted med godt inneklima, mer energieffektive løsninger, og et sted som gir oss en ekstra følelse av glede i hverdagen og et hint om en spennende fremtid. Vi tilrettelegger nå for å være mer fremoverlent, og å fortsette vår vekst på bærekraftige grunnpilarer, med vår målsetting om å skape trivsel og glede i hverdagen, forebygge risiko og finne løsninger som ivaretar både menneskene og miljøet rundt oss.

 

Vi håper 2020 går ned i historien som et annerledes år, ikke det året som gjorde verden annerledes.

Ønsker dere alle en trygg høst. Ta vare på hverandre! <3