Kiesel Norge- veien hit.

Kiesel Norge AS er en forlengelse av Kiesel GmbH i Tyskland sine lange armer, som har strukket seg langt utover tyske landegrenser siden sin oppstart. Kiesel GmbH er et stort familieeid selskap, og det var Toni Kiesel som dro til Norge på 90-tallet for selge de blå Fuchsmaskinene i det norske markedet.

Toni kjørte rundt til skraphandlere for å finne kunder, med familien på slep i campingvogn, og la etterhvert tilrette for oppstarten av en egen norsk forhandler av Fuchs lastemaskiner.

Den aller første maskinen ble solgt til Stena Recycling Skien AS av Toni selv.

Erik Gulsvik startet som forhandler av Fuchs i 1995, og knyttet til seg Audun Fredriksen som mekaniker etter at Stena ringte til Tyskland og tipset om hans solide kompetanse. Dagens leder Claus Leite kom inn som selger i 2005, og tok i 2016 over ansvaret for hele den daglige driften. På eiersiden ble vi i 2017 delvis kjøpt opp av Nasta AS, slik at vi nå har to solide eiere i ryggen. Flere gode menn og kvinner har lagt inn et godt stykke arbeid gjennom årenes løp og i dag består vi av 8 engasjerte og hardtarbeidende hoder, med fokus på fornøyde kunder og et inspirerende arbeidsmiljø.