top of page

Nyutvinning på Backhus kompostvendere

Backhus har gjennomgått flere forbedringer- til fordel for brukeren.


Oppgraderingene som kan nevnes innebærer forbedres lys og feilsøking gjennom fjerndiagnose, pluss et visuell ansiktsløft med førerhytten.


Ny førerhytte

Den nye førerhytten til Backhus gir bedre komfort og synlighet, som igjen gir bedre sikkerhet, ifølge Eric Sandmann som er "Product Manager for Turning Technology". Utsikten er forbedret gjennom panoramavinduene og oppvarmede sidespeil, som er inkludert i standardutstyret på førerhytta. I tillegg er vindusviskere lagt til på begge sider, for dager hvor det ikke er fint vær. Kamerapakke kan legges til om ønskelig.


Videre er kontrollteknologien oppgradert med 12" skjerm og modernisert display for enkel håndtering. Fjerndiagnose med Telematic-system er tilgjengelig.


Kompostvender inne i hall, med lysene på
Forbedres lyssystem gir bedre oversikt over arbeidsområde, bane i front og bak

Justerbare LED-lys, pluss forbedret skrape og filtersystem

Ny belysning med lavtforbrukende LED-spotlys rundt hele maskin, med variabel kontroll, bedrer synlighet og lys under alle forhold.


Videre er skrapen oppgradert (banerydder), med utskiftbare slitestål (se det nederste bildet).


Sist, men ikke minst, er det nye filtersystem KAT 4 standarden, som oppfyller de høyeste kravene til filtersystemer i henhold til EU-standard. 


For mer detaljer om oppgraderingene på Backhus se nettsiden til Eggersmann Recycling.Interessert i å se den fulle rekkevidden av Backhus- modeller fra Eggersmann GmbH? Den kan se på nettsiden deres her.


Eller se andre produkter fra Eggersmann på nettsiden vår, blant annet sikteverk.

Comentarios


bottom of page