top of page

Søkeresultater

84 elementer funnet for «»

 • Overleveringer i februar

  Både Franzefoss i Haugesund og HRA har tatt i bruk nesten nye maskiner i februar. Franzefoss Haugesund har tatt over en MHL320F. Maskinen er som er solgt videre fra Kiesel i Sverige, med en DSG803-R sorteringsgrabb fra Dehaco, men så helt ny ut. HRA (Hadeland og Ringerike Avfallsselskap AS) har også tatt i bruk en MHL320F fra Terex Fuchs, som har blitt brukt på demo. Med den fulgte en ny DSG903-R sorteringsgrabb.

 • Nyutvinning på Backhus kompostvendere

  Backhus har gjennomgått flere forbedringer- til fordel for brukeren. Oppgraderingene som kan nevnes innebærer forbedres lys og feilsøking gjennom fjerndiagnose, pluss et visuell ansiktsløft med førerhytten. Ny førerhytte Den nye førerhytten til Backhus gir bedre komfort og synlighet, som igjen gir bedre sikkerhet, ifølge Eric Sandmann som er "Product Manager for Turning Technology". Utsikten er forbedret gjennom panoramavinduene og oppvarmede sidespeil, som er inkludert i standardutstyret på førerhytta. I tillegg er vindusviskere lagt til på begge sider, for dager hvor det ikke er fint vær. Kamerapakke kan legges til om ønskelig. Videre er kontrollteknologien oppgradert med 12" skjerm og modernisert display for enkel håndtering. Fjerndiagnose med Telematic-system er tilgjengelig. Justerbare LED-lys, pluss forbedret skrape og filtersystem Ny belysning med lavtforbrukende LED-spotlys rundt hele maskin, med variabel kontroll, bedrer synlighet og lys under alle forhold. Videre er skrapen oppgradert (banerydder), med utskiftbare slitestål (se det nederste bildet). Sist, men ikke minst, er det nye filtersystem KAT 4 standarden, som oppfyller de høyeste kravene til filtersystemer i henhold til EU-standard. For mer detaljer om oppgraderingene på Backhus se nettsiden til Eggersmann Recycling. Interessert i å se den fulle rekkevidden av Backhus- modeller fra Eggersmann GmbH? Den kan se på nettsiden deres her. Eller se andre produkter fra Eggersmann på nettsiden vår, blant annet sikteverk.

 • Stein i Vei 2024

  Og så var årets andre messe- Stein i Vei- overstått. Konferansen foregikk i Bodø og startet først med en utflukt til Bodø flyplass, hvor det skal bli en ny bydel. Utflukten innebar også en tur til Norsk Luftfartsmuseum og omvisning der. På nettsiden til Norsk Bergindustri er det skrevet mer om utflukten. Konferansen varte fra 13.- 14. februar og hadde temaer som Klimaendringene krever nytenkning, Miljø og gjenvinning og Lokale forhold som innebar blant annet bygging av ny flyplass i Bodø. Under konferansedelen sto Odd Einar på stand fra Kiesel.

 • Årets første messe er unnagjort

  Arctic Entrepreneur ble arrangert med et brak 23.- 25. januar 🎊 Messen var godt rigget og arrangert både for utstillere og besøkende, og hadde et tett og variert konferanseprogram, på dag- og kveldstid. Vi er godt fornøyde med besøkende på standen og på messen generelt. Takk for besøkene på standen- både av nye og gamle bekjentskaper og kjenninger.

 • Agenda 2030 kick off

  Hos Coreum GmbH. Kiesel GmbH inviterte oss på deres feiring av 65 år som bedrift og vi fikk høre deres lange familietradisjon i selskapet. Kanskje er det akkurat det som gjør Kiesel til et så godt sted å jobbe- både hos de ulike avdelingene i Tyskland og selskapene i de forskjellige landene- at det føles som en stor familie. I tillegg har Kiesel store visjoner og planer for årene som kommer, og er klare for å tilpasse seg til trender og krav som kommer fremover. Coreum Kiesel har avdelinger over hele Tyskland, pluss et eget hotell og utstillingsarena på Coreum, og det var her arrangementet foregikk. Vi fikk blant annet omvisning på deres reparasjonslokaler. De har en egen sandboks til bruk av gravemaskiner, og både innendørs og utendørs utstillingslokaler for utstillere og samarbeidspartnere. Se noen av utstillingene på bilder under. Ps: Hotellet på Coreum kan anbefales varmt, med både stilige rom, god mat og drikke.

 • McLanahan UltraDRY VD18

  Murphy Concrete and Construction, Inc. (MCC) produserer blant annet asfalt og betong i Wisconsin, USA. De hadde behov for en effektiv løsning for å tørke sanden fra deres kalksteinbrudd, som ble oppnådd med utstyret fra McLanahan. Artikkelen er basert på sammendrag av ChatGPT Etter å ha installert UltraDRY VD18 Dewatering Screen har både nedetiden og fuktighetsgraden på resultatet sunket hos kunden. Se mer om årsaken under. MCC i USA er godt fornøyde med resultatene Skjermen er montert på underlag som gjør at de kan flytte oppriggen på få dager- som gjør nedetiden på anlegget er minimal. Dette lønner seg for MCC, som har steinbrudd og pukkverk på 17 ulike lokasjoner. Skjermen er utformet for å være fleksibel, og kan enkelt tilpasses til MCCs eksisterende sandskruer. MCC opplever VD18 som veldig brukervennlig og flyttbart fordi skjermen er skid-montert. UltraDRY fra McLanahan gjør at Murphy Concrete and Construction har spart penger gjennom olje, drivstoff og mindre opprydding. MCCs Washed Materials Production Manager Terry Ross, forteller om hvorfor: - "We get less segregation, better uniformity in our piles; they stack better. We make less mess under our conveyors, less cleanup. It helps all the way around to save money,” said Ross". Alt handler om det ferdige produktet, hvor fuktighetsgraden har gått ned fra 18 %, til 7-8 prosent etter bruk av UltraDRY skjermen. Sanden transporteres til asfaltanlegg, og tørrere sand gir bedre resultat på asfalten. Med det har McLanahan forbedret effektivitet og kostnadsnivået hos MCC i Wisconsin. UltraDry skjerm fra McLanahan, hos MCC i Wisconsin. Les hele kundesaken på nettsiden til McLanahan. Her kan du også se video av VD18 UltraDRY-skjermen i bruk hos MCC.

 • Faglig påfyll i helgen

  Vil du lære noe nytt de neste dagene? Da kan du stikke over til nettsiden til leverandøren vår McLanahan, som har lagd et webinar om C&D resirkulering. Hvordan kan avfall omgjøres til verdifull ressurser? Salgsdirektøren Neil Mullan forteller om utfordringer og strategier knyttet til prosessering av materialer. C&D Resirkulering 101 dekker diskusjoner om våtbehandling av C&D-avfall. Etterspørselen etter resirkulerte materialer øker sammen med større krav til utslippsreduksjon og flere bærekraftige trender, der C&D resirkulering kan svare til etterspørselen. Se hele webinaret på nettsiden til McLanahan.

 • Messeåret 2023

  Vi starter året med å glede oss til messene som kommer, og ser derfor tilbake på messene vi deltok på i fjor. Messene var spredd rundt om i hele landet, fra sør i Kristiansand og opp til Trondheim. I tillegg deltok vi på Anlegg 2023 i Haugesund og flere i Oslo-området. Vi gleder oss til et gjenstår med både Arctic Entrepreneur, Stein i vei og Bergindustridagene i 2024. Se klipp fra de ulike messene i videoen: Kommer du på noen messer dette året?

 • Ønsker du deg en ny jobb til jul?

  Vi har en ledig stilling som Servicemekaniker. Kan det være en stilling for akkurat deg? Vi ønsker oss en selvgående servicemekaniker som kan jobbe i det sentrale Østlandsområdet og ønsker en hverdag med stor frihet og varierte arbeidsdager. Som servicemekaniker hos oss er du ikke bare en brikke med et ansattnummer, blant oss er du en av våre skinnende stjerner! ✨ Er du en som trigges av å stadig utvikle deg og å lære mer? Og er du en nysgjerrig person, som er opptatt av å samarbeide med kollegaer og å finne gode løsninger for kunder? Hos oss er få dager like, og du får variasjon i arbeidssteder, størrelse på oppdrag og arbeidsoppgaver. Vi leverer service og reparasjoner på industrimaskiner ute hos våre kunder i hele Norge, og søker nå en servicemekaniker som i hovedsak skal levere sin magi i det sentrale Østlandsområdet, med mulighet for lenger turer innimellom. Arbeidsdagen starter hjemmefra og du kan gjerne bo nord for Oslo. Dette følger med jobben: En variert og lærerik arbeidshverdag Egen servicebil, verneutstyr og det du trenger for å ha en trygg og effektiv arbeidsdag Et sterkt faglig og sosialt miljø i stadig utvikling HMS og miljø i fokus Moderne lokaler på Langhus Treningsrom på huset Gode forsikringsordninger, inkludert privat reiseforsikring som dekker deg og din familie Sosiale samlinger, kurs og opplevelser flere ganger i året, både store og små arrangement i hele bedriften og avdelingsvis Ønskede kvalifikasjoner: Relevant fagbrev eller erfaring som anleggsmekaniker/ industrimekaniker/ tunge kjøretøy Førerkort klasse B / BE Lyst til å jobbe både selvstendig og i team Beherske norsk skriftlig og muntlig Om arbeidsgiveren Kiesel Norge AS er en del av NASTA gruppen, og er eid av Sørenco AS og Kiesel GmbH. Vi er en vesentlig aktør innen levering av maskiner og utstyr til gjenvinningsbransjen over hele landet. Hovedproduktene våre er materialhåndteringsmaskiner, kverner, sikteverk, steinknusere og avfallspresser. I tillegg leverer vi en del annet utstyr som gjerne benyttes sammen med hovedproduktene våre eller alene. Vi utfører service/reparasjon på alle våre produkter, enten via våre servicepartnere i hele landet, eller selv i bedriften. Hovedkontoret vårt er på Langhus, rett sør for Oslo. Passer stillingen for deg eller noen du kjenner? Send inn en søknad via Finn eller del utlysningen med de som egner seg 👏✨

 • Montering av Fuchs materialhåndterer på båt

  Et tilbakeblikk til monteringen av Fuchs materialhåndterer på Haglands siste skip Premier. Hagland har nå tre lasteskip med Fuchs AHL890F, pluss en som ble montert i 2021. De tre nye skipene er hybridskip med elektrisk materialhåndterer og er bygd mellom 2022 og 2023. Audun Fredriksen var i Nederland i november, hvor de monterte Fuchs på Hagland Premier, den tredje båten i rekka. Her kommer bilder fra monteringen: Bonus: Her er bilder fra det første av de tre skipene, Pioneer. Og det andre skipet, med Fuchs maskinen på, Progress (fra nettsiden til Hagland). Hos Anleggmaskinen kan du lese mer om alle tre skipene til Hagland (og se et fint bilde av Fuchs maskinen på Premier 📸).

 • 2023 pakket opp og snart overstått

  Nå når 2023 begynner å nærme seg slutten passer det fint med en oppsummering over hva som har hendt hos Kiesel Norge dette året. Vi startet året med å få inn maskiner fra våre nye leverandører Tesab og Lippmann. Fra Tesab har vi fått inn flere lagermaskiner, som har vært ute på besøk flere steder, på messer og demoer. Nye ansatte I februar fikk vi to nye ansatte; en ny maskinselger for Tesab og Lippmann produktene, og en ansatt til i den nyopprettede logistikkoordinator- stillingen. Demo De forskjellige maskinen har vært med rundt om i landet, i større og mindre perioder. Vi har arrangert demo på sikteverk, materialhåndterer, stacker og ikke minst alle maskintypene vi har på lager fra Tesab. Den sistenevnte ble arrangert på Etne, og derfra var det en knuser som ikke kom hjem igjen. Overleveringer Flere kunder har fått nye maskiner gjennom året, blant annet hos Sorknes går det hele tre nye materialhåndterere fra Fuchs. Se video av Fuchs maskinene i bruk. På bloggen var har vi også bilder av Sorknes-maskinene. Hagland Shipping har nå i alt tre hybridskip med materialhåndtere fra Fuchs. På disse bildene svever maskinen i luften før den monteres på skipet Progress. Og her kommer bildene fra monteringen av Fuchs AHL890F på Hagland Premiere: Messer Vi har deltatt på messer rundt om i Norges land, spredd rundt fra sør til Midt- Norge (og noen i Oslo-området). De ulike selgerne har fått luftet seg både i Kristiansand, Haugesund og Trondheim, ut fra deres respektive områder. Som den siste konferansen i år, ble Avfallsforum Møre og Romsdals Årskonferanse arrangert. Ny leverandør Året avsluttes med en stor nyhet og nemlig at vi er forhandler for McLanahan. De tilbyr løsninger for våt- og tørrprosessering innenfor alle aspekter av grus- og pukkproduksjon, samt applikasjoner som inkluderer betong, C&D-gjenvinning, sand med mer. Se mer informasjon om leverandøren McLanahan eller les pressemeldingen herfra. Godt nytt år til deg og dine 💝 Håper 2024 bringer med mye godt! ✨

 • Kiesel Norge med agentur på McLanahan-vaskeanlegg

  Anleggsmaskinen har skrevet en pressemelding om det nye agenturet. Mclanahan tilbyr et komplett produktsortiment innenfor vasking, klassifisering og gjenvinningsformål. Som daglig leder Claus Leite sier: – McLanahan har røtter tilbake fra 1800-tallet, og åpnet sin første Europa-avdeling i 2012. Vi opplever at de har gode verdier med fokus på kunde, produkt og tilgjengelighet, noe som er viktig for oss som forhandler. McLanahan tilbyr stasjonære og modulærbaserte anlegg, i tillegg til semimobile løsninger, og vi mener at vi med McLanahan i ryggen skal være i stand til å tilby løsninger for de fleste utfordringer kunder måtte ha, sier han. Pressemeldingen er publisert hos hos Anleggsmaskinen.no: – Vi begynte jo med sikteverk og stackere fra Tesab og Lippmann på slutten av fjoråret, og vi har i samme periode jobbet med å finne en leverandør av vaskeanlegg, for å ha en tilnærmet komplett løsning å tilby til kunder. Gjennom aktivitetene vi har hatt i løpet av siste året har vi fått bekreftelse på at dette er etterspurte produkter blant våre kunder, for det er selvfølgelig mye fokus på gjenvinning av masser, forteller Claus Leite. – McLanahan har røtter tilbake fra 1800-tallet, og åpnet sin første Europa-avdeling i 2012. Vi opplever at de har gode verdier med fokus på kunde, produkt og tilgjengelighet, noe som er viktig for oss som forhandler. McLanahan tilbyr stasjonære og modulærbaserte anlegg, i tillegg til semimobile løsninger, og vi mener at vi med McLanahan i ryggen skal være i stand til å tilby løsninger for de fleste utfordringer kunder måtte ha, sier han. Donal McNicholl, salgssjef hos McLanahan, er veldig fornøyd med å ha fått Kiesel som sin forhandler i Norge. – McLanahan is excited to add Kiesel Norway AS as our distribution partner for Norway. Kiesel Norway AS has a wealth of expertise and knowledge in material processing, backed up by their excellent after sales and service, uttaler han i pressemeldingen. Kontakt oss om McLanahan.

bottom of page