Søkeresultater

41 elementer funnet

Produkter (12)

Vis alle

Blogginnlegg (10)

 • Årskonferansen 2022

  Nå er det under en måned til Avfalls Norge Årskonferansen! Vi i Kiesel Norge ser frem til å se hele gjenvinningsbransjen samlet på et sted igjen, 06.08-september. Konferansen arrangeres på Hellerudsletta og Kiesel vil være tilstede både utendørs og inne i år. Hvem som vil ha foredrag og resten av programmet ligger ute på nettsiden til Avfall Norge nå. Årets konferanse er nummer 30 i rekken og det blir derfor storstilt feiring av jubileet på festmiddag under konferansen. Ses vi der? Kom i så fall gjerne og hils på stand 4.6 og 4.7 inne, eller stand 15.1 og 15.2 ute!

 • Kverndemonstrasjon

  Kiesel Norge var på besøk hos Bjorstaddalen i Skien og fikk sett deres nye Teuton kvern i bruk, sammen med materialhåndtereren 310 fra Fuchs. Maskinfører Ole Søreid synes at det er en god kombinasjon med MHL 310 fra Terex Fuchs og Teuton Z60 fra Eggersmann - Fuchsen er liten og rask og kvernen er veldig fin å kjøre. Bjorstaddalen Næring AS tar imot avfall fra private industrier i hele Sør-Norge. De har et imponerende anlegg i Skien, med blant annet det første robotsorteringsanlegget i Norge. Anlegget plukker ut det som kan materialgjenvinnes og Bjorstaddalen har som mål å gjøre mest mulig avfall om til ressurser. Mest mulig skal altså brukes på nytt, i stedet for at avfallet sendes til forbrenning og faller ut av varestrømmen. Ved forbrenning mistes muligheten til å gjenbruke materiale, som trefibre. Konserndirektør Sindre Hauen snakker om materialgjenvinning i videoen om åpningen av robotanlegget, fra 21.mars 2021. I tillegg vises robotanlegget i drift. Denne dagen skulle det kvernes hageavfall og Fuchen ble brukt til å laste Teuton kvernen. Se kombinasjonen i bruk på hageavfall hos Bjorstaddalen i demonstrasjonsvideoen under. I løpet av besøket ble det kvernet 100 tonn med hageavfall, så det gikk unna i maskinen.

 • Kiesel ser frem til Årskonferansen

  Nå nærmer sommerferien seg med stormskritt. Det betyr også at det er kortere tid til neste messe! Vi gleder oss til Årskonferansen som arrangeres i 06.-08. september. Dette året foregår konferansen på X-Meeting Point på Hellerudsletta. Mer informasjon fra Avfall Norge finner du ved å trykke på bildet under, som hvem du kan treffe på konferansen og hvilke foredrag som er verdt å få med seg:

Vis alle

Sider (19)

 • Fuchs | Kiesel Norge AS

  Samlet_maskiner_SE25,_T60,_Z50K_ &_S60 Nye Eggersmann maskiner Fuchs_MHL320F Fuchs materialhåndterer i bruk, med blå himmel Kvern_i_bruk_utendørs Peterson kvern i bruk ute Samlet_maskiner_SE25,_T60,_Z50K_ &_S60 Nye Eggersmann maskiner 1/3 NYTT FRA KIESEL NORGE Kiesel Norge AS en ledende aktør innen levering av maskiner og utstyr til gjenvinningsbransjen over hele landet. ​ Hovedproduktet vårt er materialhåndterere fra Fuchs, men vi leverer også andre maskiner og utstyr til gjenvinningsbransjen og andre industrier, som grabber , pappresser og kverner . ​ I tillegg selger vi deler og utfører service på maskinene vi har solgt. Teuton Z60 kvern Nysgjerrig på hvordan kvernen er i bruk? Da kan du se demovideo hos kunden vår Bjorstaddalen Næring AS. Se videoen her Endelig er det tid for Årskonferansen Om under en måned arrangeres Årskonferansen til Avfall Norge. Se mer om messen her Les flere nyheter her Årskonferansen 2022 Nå er det under en måned til Avfalls Norge Årskonferansen! Vi i Kiesel Norge ser frem til å se hele gjenvinningsbransjen samlet på et... Kverndemonstrasjon Kiesel Norge var på besøk hos Bjorstaddalen i Skien og fikk sett deres nye Teuton kvern i bruk, sammen med materialhåndtereren 310 fra... Kiesel ser frem til Årskonferansen Nå nærmer sommerferien seg med stormskritt. Det betyr også at det er kortere tid til neste messe! Vi gleder oss til Årskonferansen som... 1 2 3 4 Få siste nytt på epost E-post Abonner Takk for at du abonnerte! Til toppen

 • Om oss | Kiesel Norge AS

  Om Kiesel Norge og våre eiere Kiesel Norge AS importerer og selger materialhåndteringsmaskiner og forskjellig utstyr til ulike bransjer i hele Norges land. Vi er størst på utstyr til gjenvinningsbransjen og produktene vi selger finner du en oversikt over her . Vi er i dag eid av Nasta AS og Kiesel GmbH. For mer informasjon om våre eierselskaper, se deres hjemmesider ved å klikke på logoene. ​ Les hele historien til Kiesel i Norge på nettsiden vår her . ​ Tysk opprinnelse Kiesel Norge AS har sitt utspring fra det tyske selskapet Kiesel GmbH . Det historierike, familieeide selskapet ble etablert av Helmut Kiesel og hans kone Christa, på en tidligere bondegård i Weingarten i nærheten av Ravensburg allerede i 1958. Helmut jobbet som maskinmontør på Fuchsmaskiner, og han og Christa bestemte seg for å starte sitt eget selskap. Innen 1960 hadde de vokst til å bli 5 ansatte, og flyttet dermed inn i et nytt, 300 kvadratmeter stort bygg, med verksted og kontorlokaler i Baienfurt. ​ Kiesel GmbH I dag har Kiesel GmbH over 1000 ansatte. Hovedkontoret ligger fremdeles i Baienfurt, og de har etablert store utstillingslokaler, kurs- og konferansesenter, en maskinførerskole og et stort, moderne varelager i Helmut Kiesel Strasse i Stockstadt am Rhein. Her har de også sin produksjonsavdeling av innovative og spesialbygde maskiner. Det finnes nå over 80 avdelinger og selskaper under Kiesel-systemet utover store deler av Europa, og over 1100 ansatte. ​ Nasta Nasta kjøpte opp Kiesel Norge delvis i 2017. Nasta har rukket å bli 90 år og ble dannet i 1929 av Søren Røed på Nanset. I 1932 fikk bedriften navnet Nanset Standardstasjon, og i 1939 startet salget av Austin. Selskapet ble forhandler av Skoda i 1953, Brøyt gravemaskiner i 1960 og i 1982 ble Nanset Standard eneimportør av Hitachi annleggsmaskiner. I 2011 ble navnet byttet fra Nanset Standard og til Nasta, og i 2018 hadde selskapet 170 ansatte. Flere detaljer om Nastas historier kan leses på deres nettsider. Til toppen

 • Produkter | Kiesel Norge AS

  Våre produkter Vi leverer et bredt utvalg av produkter innenfor maskiner , utstyr og løsninger til gjenvinningsbransjen og annen materialhåndtering, for eksempel presser til papp eller saks til metall. Ta gjerne kontakt om dere søker løsninger på stasjonære linjer også.

Vis alle