top of page

Søkeresultater

97 elementer funnet for «»

 • Hillhead 2024

  I slutten av juni drar vi til Storbritannia for å delta på messen i Hillhead Quarry. Her kan leverandørene våre Tesab, Lippmann og McLanahan treffes, med hver sin utstilling. Tesab stiller ut 200TCR og knusekammer fra CT623 på stand L2, mens Lippmann vil stille ut knuseren 1060j-te og L622s finsikt på stand L1. McLanahan kommer på stand J4 og stiller ut en UltraScrub 3020, pluss at om du er sulten kan du få lunsj her 🍔. Møt oss på Hillhead mellom 25.- 27. juni, om du tar turen! Lurer du på mer om hva som skjer eller ønsker å treffe oss på messa? Ta kontakt med Arnt Erik Eid Andersen eller Odd Einar Nørjordet for å avtale et møte: Arnt Erik kan nås på: 982 41 765 eller aa@kiesel.no og Odd Einar: 485 01 004 eller oen@kiesel.no Eller les mer om leverandørene McLanahan, Tesab og Lippmann.

 • Ny kvern i Alta

  Se video fra kvernoverleveringen av Eggersmann Teuton Z50 kvern, hvor det kvernes gulv fra en gulvsal og deretter diverse treverk. Vefas IKS har tatt i bruk den nye kvernen. Se flere bilder av den i arbeid under. Mer om kvern? Vi har også levert elektrisk kvern til Sunnfjord Miljøverk IKS.

 • Teuton Z50 el-kvern

  Gratulerer til Sunnfjord Miljøverk med ny el. kvern! Sunnfjord Miljøverk IKS (SUM) har tatt i bruk den nye elektriske kvernen i Førde. Se den elektriske kvernen Teuton Z50 fra Eggersmann i bruk til kverning av restavfall under. Denne varianten fra Eggersmann er elektrisk- hydraulisk på belter. Det er også lagt inn ekstra batteripakke i kvernen for å kunne belte den rundt på plassen til SUM. De bruke kvernen til restavfall, hard plastikk og hageavfall. Les mer om kvernen på nettsiden til Eggersmann. Anlegg & Transport har skrevet en artikkel om den første elektriske kvernen vi i Kiesel har levert. Se video av kverneprosessen i hallen til SUM: Video av Teuton Z50 fra Eggersmann, i bruk til å kverne restavfall. Se mer informasjon om kverner på nettsiden vår. Om du har spørsmål om kvernen svarer gjerne en av selgerne våre på det! Ta kontakt om du ønsker å se kvernen i bruk du også.

 • 700ie Tesab knuser

  Vi har hatt overlevering av 700ie Tesab knuser på Vestlandet. Arnt Erik og Odd Einar tok turen rett fra Vei og Anlegg messa for å overlevere maskinen til Vats Anlegg.

 • IFAT 2024

  IFAT 2024 foregår i München 13.- 17. mai. Vi i Kiesel Norge kan treffes mellom 13.- 16. mai. Skal du reise ned til Tyskland? Utstillingen til Eggersmann Les om hva leverandøren vår Eggersmann skal stille ut på messa, for eksempel om BACKHUS CON 60, CON 80 and CON 100. Eggersmann vil introdusere flere innovative produkter på messen, med fokus på blant annet plastbehandling. I tillegg vil de fokusere på digitalisering med lansering av en ny app for kunder, hvor hele utvalget deres vil være samlet på en plattform- for bestillinger av reservedeler, ytelsesovervåkning og styring av vedlikehold. Terex Fuchs Terex Fuchs vil stille ut deres nye batterimaskin MHL840. De står på stand 429/ 528 i hall C5 sammen med Kiesel GmbH. Her kan også vi treffes: Om du vil booke et møte med en av selgerne våre eller få omvisning er det enda ikke for sent. Ta kontakt med en av selgerne her eller send oss en epost på info@kiesel.no Ønsker deg en god messe!

 • Overlevering Heimdal

  Anders og Audun har vært og overlevert maskin i regnet på Heimdal. MHL350F fra Terex Fuchs, hos Metallco Trondheim, avdeling Heimdal. Materialhåndtereren ble levert med en polygrabb fra Fuchs, og ekstra LED-lys bak.

 • Vei og Anlegg messen

  Planleggingen er i gang for fullt og vi gleder oss til neste messe nå i april. Tar du turen til Lillestrøm 24.- 27. april? Da kan vi treffes på stand U01-13, utendørs mellom hall B og C på Vei og Anlegg. Vi vil stille ut kjeftknuseren 1060j-te fra Lippmann, og følg gjerne med på standen vår og se om det dukker opp noen andre overraskelser også. Vi gleder oss!

 • Messen IFAT Munich 2024

  IFAT arrangeres messen i München 13.-17. mai, og vi i Kiesel vil delta til og med den 16.05. Selgerne våre Anders, Jon Terje og Helge tar turen, pluss salgssjef Claus. De vil stå på stand C5.429/ 528 sammen med Kiesel GmbH og Terex Fuchs. Skal du ta turen? Ta kontakt for å avtale et møte eller omvisning med en av selgerne 😊 Her er leverandørene våre som vil delta: Følg med for å se hva de ulike leverandørene skal stille ut på messen! Anis Trend skal for eksempel for første gang stille ut en maskin. Du kan oppleve deres ATS 110-110 kanalpresse på messa, med to 55kW motorer, 170 tonn pressekraft og 5- tråds horisontalt knytesystem. Les mer om kanalpresser fra Anis Trend.

 • God påske!

  Vi i Kiesel Norge ønsker deg en riktig god påske, og noen fine fridager, enten påsken tilbringes hjemme, på fjellet eller på jobb. Hvis du er ute etter litt underholdning i feriedagene kan du sjekke ut videoene fra Tesab- demonstrasjonen som ble arrangert i høst: https://www.kiesel.no/tesabdemonstrasjon God påske!

 • Kommer du på Bergindustridagene?

  Bergindustridagene arrangeres av Norsk Bergindustri 18.- 20. mars på Gardermoen. Programmet innebærer temaer som HMS, FNs bærekraftsmål og rollen mineraler vil spille i verden fremover, og har en egen bolk knyttet til Miljødag og Steindag. Konferansen foregår på Quality Airport Hotel Gardermoen, med foredragsholdere og perspektiver fra flere land som Canada og Botswana. Fra oss vil Arnt Erik delta på konferansen. Se hele programmet på nettsidene til Norsk Bergindustri.

 • 1060j-te knuser

  24.-27. april stiller vi ut vår Lippmann elektriske kjeftknuser 1060j-te. Vi vil stå utendørs på Vei og Anlegg messa i Lillestrøm. 1060j-te Lippmann 1060j-te er utstyrt med en robust I-beam-ramme som gir ekstra styrke i et åpent chassisdesign. Designet gjør det enkelt å utføre vedlikeholdsoppgaver, som igjen reduserer nedetid og kostnader. Den har et gensett bestående av CAT-motor og Leroy generator, noe som sikrer pålitelig kraft og effektivitet, mens det kraftige belteunderstellet sikrer stabil ytelse på ulike underlag. Videre har Lippmann 1060j-te avansert sensorikk- og kontrollsystemer, inkludert CSS-sensorer og optisk nivåsensor. Systemene optimalisere driftsparametere og sikre stabil kvalitet på sluttproduktet. Lippmann 1060j-te kan også driftes fra strømnettet, noe som øker fleksibiliteten og gjør den til et attraktivt valg for kunder som søker pålitelig ytelse og allsidighet. Vei og Anlegg Messen arrangeres 24.- 27. april, både innendørs og utendørs på Nova Spektrum. Skal du delta på Vei og Anlegg? Da kan du treffe Arnt Erik og Odd Einar der. Her er deres kontaktinfo, om du vil slå av en prat før eller under messen.

 • Besøk hos Stena Recycling

  I forbindelse med selgersamling i Trondheim forrige uke var selgerteamet til Kiesel Norge innom Stena Recycling på Orkanger. Videre på selgersamlingen fikk vi nytt vårsolen i Trondheim sentrum, hatt en hard konkurranse i bowling, og spist en bedre middag. Og ikke minst, planlagt salgsaktiviteter for det kommende året og messedeltakelse. Ikke bli overrasket om du ser mer av oss på besøk fremover, der du jobber. Ønsker du besøk? Kontakt oss

bottom of page