top of page

Er du vår nye innkjøper?

Oppdatert: 24. mar. 2023

Ønsker du å bli en del av Kiesel og hjelpe oss med å ha oversikt og orden på innkjøp og logistikk?

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe for oss? Her forteller kollegaen vår Jan-Ove om hvordan det er å jobbe for Kiesel Norge. Du kan også lese utlysningen fra Finn her:


KIESEL Norge AS er en solid og ledende aktør i Norge innenfor materialhåndteringsmaskiner, kverner, sikteverk og presser. Typiske kunder er både private og offentlige bedrifter innenfor segmentene gjenvinning, skraphandler og havner. KIESEL er offensive, utviklingsorienterte og i meget god vekst. Vi søker nå innkjøp- og logistikkoordinator med ansvar for bestilling av reservedeler fra leverandører, optimalisering av lagerbeholdninger og oppfølging av kundeleveranser. Stillingen er nyopprettet og rapporterer til leder for ettermarkedet.

Som innkjøp- og logistikkoordinator hos KIESEL Norge har du ansvaret for bestillinger, vareflyt og ajourhold i ERP-systemet vårt. Vi søker deg som jobber planmessig, er årvåken og har god kontroll på alt som rører seg, og som trives i en salgsstøttefunksjon. Du er limet i organisasjonen og liker ikke løse tråder. Du er systematisk og kommuniserer godt med våre kunder, leverandører og ansatte. Oppgaver i rollen:

 • Varebestillinger og oppfølging av innkjøp og leveranser på reservedeler til våre kunder.

 • Oppdatering av priser produkter i vårt lager- og logistikksystem.

 • Ansvar for lagerbeholdningene og sørge for jevnlige lagerbestillinger og varetellinger.

 • Klargjøre utgående fakturaer og gjøre fakturamottak på inngående fakturaer for vår ettermarkedsavdeling.

 • Sammenstille garantisaker for ettermarkedet, og sende inn og følge opp garantikrav mot våre leverandører.

Du er:

 • En person som har erfaring fra innkjøps- og logistikkverden. Gjerne også erfaring med vareleveranser på tvers av landegrenser.

 • Glad i intuitive og effektive datasystemer og har generelt gode IT-kunnskaper.

 • Innforstått med at når vi jobber systematisk og nøyaktig i våre digitale systemer, så glir hverdagen mye bedre for oss alle, og derfor er dette også viktig for deg.

 • Tar gjerne en telefon og sjekker opp når du syns at ting tar for lang tid.

 • Stødig i norsk og engelsk skriftlig og muntlig.

 • Strukturert og selvstendig, opptatt av å hjelpe og tilrettelegge for kunder og kollegaer.

 • Opptatt av at det er et godt sosialt miljø på arbeidsplassen din, og at kollegaer bryr seg om hverandre og trives sammen.

Den rette kandidaten tilbys:

 • Konkurransedyktige betingelser.

 • En viktig rolle i et firma i vekst, med fokus på lagspill og trygge rammer.

 • Arbeidsplass i fine, moderne lokaler på Langhus.

 • Tilgang til treningsrom.

 • Årlige sosiale arrangementer for faglig påfyll, motivasjon og inspirasjon.

Dette er en selvstendig stilling i et fremoverlent selskap i vekst. Her får du muligheten til å skape din egen hverdag, og til å være med på å utforme dine arbeidsoppgaver. KIESEL har et godt og uformelt arbeidsmiljø der alle blir hørt og verdsatt, og hvor latteren sitter løst. Ønsker du ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte Ove Haugen i rekrutteringsselskapet Selector AS på telefon 923 43 900.


Om arbeidsgiveren Vi leverer en viktig innsatsfaktor for at vi som samfunn skal kunne nå målene om at mest mulig innlevert avfall kan fortsette å eksistere som ressurser i en sirkulær økonomi. Kiesel Norge AS leverer en rekke forskjellige materialhåndteringsmaskiner og utstyr som brukes til handling, sortering og nedbrytning av ulike materialer i foredling- og resirkuleringsprosesser hos våre kunder. Vårt hovedmarked er gjenvinningsbransjen. Vi leverer fra solide produsenter i Europa, med stort fokus på innovasjon og utvikling av teknologi for å levere produktive og bærekraftige maskiner. Vi leverer maskiner og ettermarkedstjenester i hele Norge. Kiesel Norge AS er eid av Nasta AS og Kiesel GmbH. I 2021 omsatte vi for ca. NOK 140 mill. Vi er i dag 15 ansatte, og vårt hovedkontor ligger på Langhus i Nordre Follo, like utenfor Oslo. Om du vil vite mer om oss kan du lese vår historie.


Søknaden kan sendes inn her

Vi gleder oss til å høre fra deg! Om du har spørsmål kan du kontakte oss.


I tillegg til en innkjøper søker vi også en maskinselger.


Comentários


bottom of page