top of page

2023 pakket opp og snart overstått

Oppdatert: 20. des. 2023

Nå når 2023 begynner å nærme seg slutten passer det fint med en oppsummering over hva som har hendt hos Kiesel Norge dette året.


Vinterpakke, lagd av KI for Kiesel

Vi startet året med å få inn maskiner fra våre nye leverandører Tesab og Lippmann. Fra Tesab har vi fått inn flere lagermaskiner, som har vært ute på besøk flere steder, på messer og demoer.


Nye ansatte

I februar fikk vi to nye ansatte; en ny maskinselger for Tesab og Lippmann produktene, og en ansatt til i den nyopprettede logistikkoordinator- stillingen.


Demo

De forskjellige maskinen har vært med rundt om i landet, i større og mindre perioder. Vi har arrangert demo på sikteverk, materialhåndterer, stacker og ikke minst alle maskintypene vi har på lager fra Tesab. Den sistenevnte ble arrangert på Etne, og derfra var det en knuser som ikke kom hjem igjen.


Overleveringer

Flere kunder har fått nye maskiner gjennom året, blant annet hos Sorknes går det hele tre nye materialhåndterere fra Fuchs. Se video av Fuchs maskinene i bruk. På bloggen var har vi også bilder av Sorknes-maskinene.


Hagland Shipping har nå i alt tre hybridskip med materialhåndtere fra Fuchs. På disse bildene svever maskinen i luften før den monteres på skipet Progress.

Og her kommer bildene fra monteringen av Fuchs AHL890F på Hagland Premiere:
Messer

Vi har deltatt på messer rundt om i Norges land, spredd rundt fra sør til Midt- Norge (og noen i Oslo-området). De ulike selgerne har fått luftet seg både i Kristiansand, Haugesund og Trondheim, ut fra deres respektive områder.


Som den siste konferansen i år, ble Avfallsforum Møre og Romsdals Årskonferanse arrangert.


Ny leverandør

Året avsluttes med en stor nyhet og nemlig at vi er forhandler for McLanahan.

De tilbyr løsninger for våt- og tørrprosessering innenfor alle aspekter av grus- og pukkproduksjon, samt applikasjoner som inkluderer betong, C&D-gjenvinning, sand med mer. Se mer informasjon om leverandøren McLanahan eller les pressemeldingen herfra.


Godt nytt år til deg og dine 💝

Håper 2024 bringer med mye godt! ✨

bottom of page